• Astăzi, 1.03.2024
  • Educație în Mureș
  • Vederi în Mureș
  • în Mureș
  • Revista Tuș
  • Republic Production
13.04.2024
19:00

iarba fiarelor/Republic Hub

Noaptea miturilor muzicale, cu iarba Fiarelor 

13 Aprilie | 19:00 - 23:00
Republic Hub, Sântana de Mureș

La intersecția magică dintre experiențe colective, mitologie, ritmuri ancestrale și ecoul sunetelor naturii, o invitație unică te așteaptă: o seară încărcată de muzică autentică și vibrații care trezesc sufletul. Trupa iarba Fiarelor ne invită într-un spațiu unde realitatea se împletește cu legendele, dând naștere unei colecții de nestemate auditive.
Te așteptăm să te pierzi în melodii care îți vor aduce aminte de poveștile ascunse în inima pământului. Cu un repertoriu ce include preferatele publicului, precum Ține-mă blând, Ioane (Încetuc, cu treabă bună), Dară că da, și 200 (două sute), seara promite să fie una de neuitat.

Bilete studenți/elevi - 40,00 lei
Acces general Early Bird - 50 lei
Access general - 60 lei

Despre iarba Fiarelor
Lansată în 2018, iarba Fiarelor a fascinat de la început prin autenticitate și adâncime. Cu două albume de studio la activ, Desculţ (2020) și Slobod (2023), continuă să exploreze și să redefinească muzica neaoșă, punându-și amprenta unică pe scena muzicală contemporană.

Vino să trăiești alături de noi o seară de neuitat, să dansăm și să ne lăsăm purtați de povestea care ne unește. Este mai mult decât un concert, este o celebrare a vieții, a naturii și a legăturilor care ne țin împreună.
Rezervă-ți locul în lumea magică a muzicii și miturilor! 

Sursa conținutului „iarba fiarelor/Republic Hub”

Sursa foto a evenimentului „iarba fiarelor/Republic Hub”

Facebook Twitter
Cultură În Mureș
Descriere - Cultura.inmures.ro este o platformă culturală a județului Mureș, care promovează evenimente, proiecte și inițiative artistice din domeniile cinematografiei, teatrului, muzicii, literaturii și artei vizuale. Site-ul oferă informații utile despre instituțiile, organizațiile și persoanele implicate în viața culturală a județului, precum și despre oportunitățile de finanțare, participare și colaborare în domeniul cultural.
Piața Republicii, Nr. 41
+40 745.992.463
Târgu-Mureș
540110
România
[email protected]