• Astăzi, 28.09.2021
  • Educație în Mureș
  • Vederi în Mureș
  • în Mureș
  • Revista Tuș
  • Republic Production
  • AMPER - Asociația pentru Minți Pertinente
  • POL - Partidul Oamenilor Liberi
29.01.2021
17:00

Playing with ourselves - Eveniment online

 

Playing with ourselves
::: international on-line performance :::

[proiectii video in Camera K'ARTE si streaming online, incepand cu ora 17.00]

Colegii de joacă/Játszótársak/The playmates
Anna Vinķele (LV, LT)
Aysu Serindağ (TR)
Bölöni Anna (RO)
Elmyra Ragimova (LT)
Oláh Eszter (RO)
Oproiu Nicolette (RO)
Tóth Zsófia (RO)

Arbitru/Játékvezető/Referee:
Oproiu Nicolette

Muzică/Zene/Music:
Bölöni Anna
Montaj/Vágó/Editor:
Bölöni Péter
Jucător de marketing/Marketing játékos/Marketing player:
Tőkés Orsolya

O problemă substanțială atât pentru creatori, cât și pentru consumatori este cum să „facă” teatru în spațiul online. Suntem, fără îndoială, recunoscători pentru opțiunile de streaming și pentru faptul că putem urmări un spectacol din siguranța caselor noastre, mai ales în cazul în care ar fi greu să obținem bilete sau când spectacolul ar fi imposibil de urmărit altfel.

Ei bine, acesta nu este - sau cel puțin nu se numește - un spectacol de teatru. În acest performance-mozaic online, împreună cu echipa noastră alcătuită din femei creatoare, am muncit din greu în spatele scenei pentru a crea o producție care să poată fi consumată și savurată chiar și în acest mediu online. Artiștii locali și străini dau voce individualității lor într-un mod liber, sălbatic, onest, spontan și ludic despre una dintre cele mai presante probleme din lumea noastră - și să recunoaștem, ar fi mult apreciat să avem aceste calități prezente mai des în viața noastră: identitate feminină prin lentilele societății și ale teatrului, imaginea corpului, presiunea socială și sursele exterioare care ne afectează și modul în care ne privim pe noi înșine.
Cu imaginea corpului și tulburările de alimentație fiind tema noastră centrală, cele șapte voci feminine vorbesc despre propria lor viziune. Poveștile femeilor sunt condimentate cu un indiciu de umor, tristețe, bucurie și toate cele bune.

Recomandat nu numai femeilor!

Sursa