• Astăzi, 24.04.2018
  • Educație în Mureș
  • Vederi în Mureș
  • în Mureș
  • Revista Tuș
  • Republic Production
  • AMPER - Asociația pentru Minți Pertinente
  • POL - Partidul Oamenilor Liberi

Prin utilizarea acestui Site, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare: 

Condiții de utilizare 

Acest site funcționează conform tuturor prevederilor legale ale statului român. Toate informațiile conținute în acest site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, precum și orice alte date) sunt proprietatea REEA și sunt apărate de legea română și convențiile internaționale pentru protecția drepturilor de autor.

Drept de autor

Întregul conținut al site-ului, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice, software și alte elemente similare), este proprietatea REEA și, după caz, a altor părți. Folosirea conținutului fără acordul REEA sau al proprietarilor de drept este interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare.

Utilizarea site-ului

În timpul utilizării site-ului și a serviciilor sale, dumneavoastră, utilizatorul, vă angajați:

- să respectați legile în vigoare și să nu desfășurați activități de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol buna funcționare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.

- să nu modificați, copiați, distribuiți, transmiteți, afișați, publicați, reproduceți, creați produse derivate sau să vindeți orice fel de informații sau servicii obținute prin intermediul site-ului;

 Exonerarea de Răspundere 

REEA nu poate fi făcută responsabilă pentru nici o pagubă adusă echipamentului dumneavoastră, cauzată de vizitarea sau afișarea site-ului sau de descărcarea oricărei informații, incluzând text, imagini, sau fișiere de pe acesta.

Informația

În timpul utilizării site-ului, este posibil să vi se solicite introducerea unor informații. Acestea vor fi utilizate strict în scopul explicat la momentul acestei solicitări și/sau în conformitate cu politica de confidențialitate.

Legături către alte situri

Noi furnizăm legături către situri în afara site-ului nostru, precum și către situri terțe. Aceste situri nu sunt controlate de noi și noi nu ne vom asuma răspunderea pentru comportarea firmelor care sunt în legătură/asociate cu site-ul nostru.

Transfer de informație 

Informația poate fi transferată de noi pe serverele noastre din alte țări datorită caracterului internațional al activității noastre. 

Acceptarea condițiilor de utilizare

Utilizarea site-ului cultura.inmures.ro este supusă prezentelor Condiții de utilizare. REEA își rezervă dreptul de a modifica aceste Condiții în orice moment, fără o notificare prealabilă. Modificările vor fi afișate în această pagină și vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului după efectuarea oricăror modificări înseamnă acceptarea implicită a acestora de către dumneavoastră.